Reset Password

Your search results

Există un loc fascinant în Praid care prezintă lumea fluturilor și a altor insecte. Acest loc este Casa Fluturilor Praid, care oferă vizitatorilor o experiență interactivă și specială.
În casa fluturilor, vă puteți plimba printre plantele tropicale fascinante și puteți descoperi fluturii frumoși în timp ce aflați despre viața și mediul lor natural. Zona are poteci și sere unde fluturii pot zbura în voie.
Acest loc este ideal pentru a admira fluturi și alte insecte și pentru a profita de oportunitățile de fotografiere. Vizitatorii pot analiza ciclul de viață al fluturilor, îi pot observa în timp ce se hrănesc și zboară și pot afla cum trăiesc și se adaptează la mediul lor.

Casa fluturilor este o alegere excelentă pentru iubitorii de natură, familiile și cei interesați de insecte și biodiversitate. Este o experiență specială care îi aduce pe oameni mai aproape de minunile naturii și de lumea misterioasă a fluturilor.
Merită să verificați orele de deschidere și disponibilitatea pentru a vă asigura că vizitați acest loc fascinant din timp.

CONTACT
Str. Küllőmező, Nr. 55 D
Praid, Județul Harghita, cod poștal 537 242

butterflyexhibition@gmail.com

+40 740 557 264 (Kilyén Barna)

Category: Timp liber
Share
ro_RORomanian